Besplatni domaći tv kanali u inostranstvu exyu kanali

Besplatni domaći tv kanali u inostranstvu – exyu kanali u Nemačkoj, Austriji i drugim zemljama

Provereno rešenje kako besplatno gledati domaće tv kanale preko interneta u inostranstvu u Nemačkoj, Austriji i drugim zemljama. Uživaćete u besplatnim tv kanalima, filmovima i serijama iz bilo koje zemlje.

Ograničenje odgovornost: ovo kratko uputstvo služi samo kao demonstracija servisa i ne možemo ih preporučiti da ih koristite za komercijalne potrebe. Postoji mogućnost da određeni TV kanali, filmovi i sl. u određenom trenutku neće biti dostupni.

Kako besplatno gledati tv domaće kanale u inostranstvu

Ako ste iz Srbije u nastavku je primer za Eon SBB paket ( sličan paket ima i MTS  ), ako ste iz Hrvatske, CrneGore ili Bosne onda se raspitajte kod vašeg operatera kablovske televizije da li ima paket za gledanje tv kanala preko interneta.

Pre nego što odete za inostranstvo, ako kući već imate Eon paket iz SBB ili imate nekog prijatelja, rođaka koji ga ima. Možete besplatno gledati tv kanale u inostranstvu preko Eon korisničkog naloga na vašem mobilnom, tabletu, laptopu ili android tv-u. Samo su vam potrebni pristupni podaci ( korisničko ime i šifra ) Eon naloga i internet konekcija. Preko ovog linka pristupate eon.tv (pod servis provajder odaberite SBB), unesite pristupne podatke i besplatno imate domaće programe u inostranstvu.

Besplatni domaći tv kanali u inostranstvu exyu kanali

Vlasnik Eon naloga dobija i SBB nalog preko koga vidi svoje korisničke podatke i uređaje koji su nakačeni na njegov Eon nalog. Svaki nalog može do pet uređaja da nakači i gleda Eon kanale preko interneta. Uređaje možete da izbrišete iz vašeg naloga i možete nove da dodajete. Na kompu ili lap topu možete da gledate kanale preko internet pregledača ( Google Chrome, Firefox, itd.) a ako želite da gledate preko mobilnog ili tv-a, onda trebate da instalirate Eon Android aplikaciju iz Google play store.

Ako ne znate vaše pristupne podatke sa Eon nalog i za SBB nalog, idite u SBB poslovnicu, ponesite ličnu kartu i ugovor ( jer u njemu piše vaš korisnički broj ). Ako ne znate gde je vam je ugovor onda vlasnik naloga sa ličnom kartom može to da reši.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Molimo vas za svaki slučaj proverite u poslovnici kablovskog operatera da li možete preko interneta gledati kanale kada ste u inostranstvu, da li postoji geo blokiranje. Sbb Eon ima geo blokiranje ( sadržaj možete da gledate samo u Srbiji ). Ovo posebno važi za televizijske web stranice. Na tim stranicama je ograničen pristup njihovom sadržaju na osnovu geografske lokacije korisnika ( nećete moći gledati tv uživo preko interneta ). Rešenje za problem geo blokade, ako postoji, ćete otkriti u nastavku teksta 🙂

Geo blokiranje

Može se desiti da nećete moći gledati tv kanale u inostranstvu, Nemačkoj, Austriji i drugim zemljama. To je najčešće zbog autorskih i licencnih razloga. Kanali i sadržaj je licenciran za ekskluzivna prava za različite emitere. To znači da ne možete pristupiti domaćim programima u inostranstvu, čak i ako ste platili za to. Na primer, ako je Vaša omiljena TV emisija licencirana za TV1 u BiH, nećete je moći gledati izvan Bosne Hercegovine. Zato što je drugi kanal emituje na Vašoj trenutnoj lokaciji.

Iz inostranstva verovatno ne možete pristupiti ni jednom domaćem kanalu, zato što kablovski operater ima sporazume o licenciranju sa stotinama dobavljača sadržaja. I svi oni nude slične uslove. Zato je logično jednostavno ograničiti pristup kanalu a ne emisijama.

Ako posetite tv web stranicu ili koristite njihovu aplikaciju, može se desiti da vidite poruku ,,Naše usluge nisu dostupne u ovoj zemlji“.

melem za

Ovo ograničenja zavise od Vašeg geografskog položaja ( u zemlji u kojoj se nalazite ). Dobavljač usluga mora odrediti gde je svaki korisnik. Uobičajena praksa je korišćenje geolokacijske tehnike. Najčešće se proverava IP adresu korisnika da li je na listi dopuštenih lokacija ili na listi blokiranih lokacija. Rezultat ove provere određuje hoće li sistem dozvoliti ili blokirati pristup tv kanalima.

Rešenje za gledanje TV kanala preko interneta u inostranstvu

Rešenje je VPN ( virtuelna privatna mreža ). To je softver koji može oponašati Vašu lokaciju bilo gde u svetu.

Kada se povežete sa VPN serverom, on je posrednik između Vašeg uređaja ( mobilni, lap-top, tv ) i web stranice koju želite posetiti. Na primer kada iz Nemačke, Austrije ili Švajcarske posećujete web stranicu preko VPN servera, on posećuje tv web stranicu kao da ste u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni ili CrnojGori.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Tada web stranica vidi da je posećuje VPN server, a ne Vaš uređaj ( mobilni, tablet, tv ili lap-top ) koji se nalazi u Nemačkoj, Kanadi ili Francuskoj. VPN server prikazuje IP adresu koja je na listi dopuštenih zemalja za određenog kablovskog operatera. I tada web stranica daje potpuni pristup svom sadržaju. A VPN server sadržaj šalje nazad na Vaš uređaj.

Tako možete imati domaće programe u inostranstvu, kao da ste kod kuće. VPN server je Vaš pristup za deblokiranje online tv kanala u inostranstvu. Srpska, Hrvatska, Bosanska ili Crnogorska televizija kao u rodnom kraju.

Na primer, sa VPN serverom u Velikoj Britaniji možete gledati BBC iPlayer. Takođe, sa serverom u SAD-u možete gledati American Netflix.

Ex yu tv uživo kanali besplatno – vodič za odabir VPN servisa

  • Prvo odaberite VPN servis
  • Napravite nalog i platite VPN uslugu ( možete platiti samo jedan mesec, cena oko 12$ )
  • Preuzmite, instalirajte i pokrenite VPN program
  • U programu odaberite server koji se nalazi u Vašoj zemlji ( odaberite vašu zemlju )
  • Pritisnite dugme “Connect”
  • Pokrenite Android aplikaciju ili web stranicu televizije u internet pregledaču i uživajte u domaćim tv kanalima u inostranstvu preko interneta

Najbolji VPN servis za Web exyu tv u inostranstvu

Kvalitetan VPN servis nudi jednostavan korisnički interfejs. Brzinu dovoljnu za neometano gledanje tv programa i uspešno deblokiranje sadržaja.

Preporučujemo vam jedan od ova tri VPN servisa koji se stalno razvijaju i u korak su sa današnjom tehnologijom. Ovi VPN servisi su se odlično pakazali za gledanje tv kanala preko interneta.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Ako radite ili se školujete u inostranstvu, ako ste na odmoru ili na poslovnom putu par dana a ne želite mnogo potrošiti, bilo koji od ova tri VPN-a servisi su odličan izbor.

Pogledaj, pročitaj, primeni, kako besplatno gledati domaće tv kanale na android TV i mobilni.

Jedan od najstarijih i najpoznatijih VPN servisa za privatni net na tržištu

Express VNP nudi mnoge prednosti kao što su kompatibilnost sa nekoliko lokalnih verzija Netflix-a, velike brzine i širok spektar zemalja za povezivanje. Osim toga, svi njegovi različiti izvorni softveri omogućavaju jednostavno povezivanje na bilo koju platformu, čak i na Android i iOS.

Express je na tržištu dosta godina i korisnici su ga počeli hvaliti od samog početka. Zaista je solidan servis koji pruža brzu i pouzdanu privatnu mrežu. Možete gledati BBC iz inostranstva ili dobiti American Netflix u Velikoj Britaniji. Da ne spominjemo da njihovi serveri pokrivaju većinu planete, čak 145 zemalja, među kojima su Francuska, Quebec, Belgija, Švicarska.

Ovaj VPN je dostupan na svim platformama ( Android, Win, iOS ). Express VPN je torrent friendly ( možete raditi P2P i skidati torrente anonimno ).

krema za

Cena. Možda nije najjeftiniji VPN, ali dolazi sa premium uslugom. Možete odabrati između tri paketa od 1 mesec, 6 meseci ili 15 meseci. Naravno, najzanimljiviji paket je godišnji sa 49% popusta. A to nije tako skupo kada razmišljate o vašoj online privatnosti. Cena je oko 12,95 USD za mesec dana. Ako niste zadovoljni, možete otkazati pretplatu tokom prvog meseca. I nećete morati ništa platiti za taj mesec. To je njihova garancija za povrat novca.

Korištenje Express VPN. Kada se govori o kvalitetu jednog ovakvog servisa, treba spomenuti i najčešće situacije u kojima se on koristi. To je ono što je vama kao korisniku najbitnije, koliko on zadovoljava vaše potrebe. kao što je streaming ( gledanje ), torrenting, igranje on line igara i da li funkcioniše u Kini.

Korist od zaobilaženja geo blokade

Gledanje US Netflix-a je danas de fakto mera za popularnost nekog streaming servisa, ali i sinonim za geo blokadu svojih sadržaja. Za zaobilaženje ovakvih blokada je potreban VPN servis. Za Netflix na žalost nije dovoljan bilo kakav, jer ova kompanija stalno pronalazi načine da blokira korištenje ovakvih servisa.

Express VPN je dovoljno dobar da zaobiđe sve prepreke koje Netflix stavlja pred njega i jedan je od retkih VPN servisa koji omogućuju gledanje Netflix US kataloga.

Za torrenting. Torrenting je jedan od najboljih načina za skidanje velikih datoteka. Zbog toga ga koriste mnoge velike kompanije, ali zbog velike popularnosti za deljenje datoteka veliki broj internet provajdera usporava brzinu veze tokom korištenja ovakvih protokola. Veoma veliki broj VPN servisa takođe zabranjuje torrenting preko njihovih servisa. Express VPN je servis koji se pokazao kao najbolji za torrenting. Preko njega P2P protokoli nisu zabranjeni i dobijate veliku brzinu.

Geo blokiranje u Kini. Kina je zemlja sa najnaprednijim sistemom blokiranja saobraćaja na svetu, koji uspešno blokira skoro sve VPN servise, kako besplatne tako i premium. I vrlo je veliki broj ovakvih servisa jednostavno ne rade u Kini. ExpressVPN servis je testiran u Kini i možemo vam reći da funkcioniše. Brzine tokom testiranja su bile na zadovoljavajućem nivou, kada se uzme u obzir da kineske vlasti usporavaju sav internet saobraćaj sa inostranstvom.

Kao što je slučaj i sa ostala dva servisa ako putujete u Kinu, servis nabavite pre prelaska granice.

Video igre. Kvalitet igranja on line video igara uz VPN servis zavisi od brzine i odziva servisa. Servisi se testiraju igranjem velikog broja popularnih naslova na različitim uređajima. Bićete prijatno iznenađeni. Odmah ćete primetiti da vam je ping ( odziv servera, porastao za 5 do 10% ). Što ovaj VPN servis čini više nego dobrim za igranje igara.

Ovo je potpuno VPN rešenje koje može ispuniti mnoge različite potrebe. Zato je dobar za svakoga ko treba jednostavan za korištenje VPN i želi pristup domaćim tv kanalima sa geo blokadom ili Netflix-u.

Možete zaobići cenzuru u svim zemljama ( čak i u Kini ). A svoj VPN client možete instalirati na ipad, Android ili iPhone. Dobar je korisnike koji žele gledati televiziju i preuzimati torrente bez ograničenja.

Iako ovaj VPN servis nije savršen, nema većih nedostataka za korištenje. Među slabe tačke je cena, koja je nešto iznad prosečne cene ostalih servisa. Takođe nema integrisanog NAT firewall i bez IP vezivanja. I uprkos no-log pravilima, neki podaci još uvek su skladišteni ( vrlo ograničeno ).

Prosečna ocena 9.8

Privatnost i sigurnost 9

Karakteristike 9

Brzina i performanse 9

Vrednost za novac 9

Jednostavnost korištenja 9

Pozitivno

Visoka brzina

Pokrivenost zemalja

Izvorne aplikacije za iPhone i Android

Nema zapisa ( osim potrošnje )

P2P i BitTorrent dopušteni

User-friendly

Negativno

Nije najjeftiniji VPN

Malo opcija za konfigurisanje

Nov VPN servis koji brzo napreduje od 2012 godine

NordVPN ima sedište kompanije je u Panami, gde ne postoji zakon o čuvanju podataka, ali kompanija pruža sve potrebne usluge. Za pristup Nord VPN-u nije potrebna prijava, a VPN funkcioniše velikom brzinom i uz maksimalnu sigurnost. Zbog toga predstavlja jedno od najboljih rešenja protiv internet cenzure i nadzor vlade.

Prosečna ocena 9.6

Privatnost i sigurnost 9

Karakteristike 9

Brzina i performanse 9

Vrednost za novac 9

Jednostavnost korištenja 9.5

Pozitivno

Serveri za OnionBrowsing

HTTP Proxy uključen

NAT Firewall uključen

DoubleVPN konekcija ( multi-hop )

No-log politika i torrent – friendly

Originalne aplikacije za iPhone i Android

6 višestrukih prijava

Protiv

Ručna konfiguracija potrebna za korištenje PPTP / L2TP

Jeftin VPN sa atraktivnim premium karakteristikama

VPN Surfshark zaista se može pohvaliti serverima velike brzine, neograničenim istovremenim vezama, bez logova i sa mogućnošću pristupa, prenosa ili preuzimanja bilo čega na Internetu. Za sada je sigurna da ovaj servis radi odlično i svakako biste trebali razmisliti o kupovini ovog servisa.

VPN Surfshark d.o.o. svoje usluge pruža sa Britanskih Devičanskih Ostrva još od 2018. godine, isto kao stari dobri ExpressVPN. Lokacija sedišta kompanije je veoma važna za zaštitu vaše privatnosti. To je iz razloga što ovo teritorijalna oblast nije implementiralo nikakav zakon o obaveznom zadržavanju podataka. Ovo omogućava da Surfshark VPN radi bez dnevnika ( što znači da ne čuvaju podatke o korisnicima i svim njihovim aktivnostima na mreži ). Možete biti i ostati anonimni na Internetu.

Prosečna ocena 9.5

Privatnost i sigurnost 10

Karakteristike 8

Brzina i performanse 9

Vrednost za novac 9

Jednostavnost korištenja 10

Pozitivno

Velike brzine

User-friendly

Nema dnevnika

Torrent-friendly

Kompatibilan je s američkim Netflixom

Pristupačan

Negativno

Novajlija u svetu VPN servisa

Nema postavki zaštite od propuštanja IP-a

Zaobiđite besplatni VPN servis

Verovatno možete potražiti neka besplatne VPN servise. Nažalost, danas nije ništa stvarno besplatno. Organizacije koje nude besplatne VPN usluge nisu nevladine organizacije. Iza svojih besplatnih servisa je mreža sa hardverom, softverom i zaposlenicima. Infrastruktura koja je vrlo skupa.

Zato oni moraju zarađivati i Vaša je vrednost u Vašim navigacijskim podacima ( podaci koji govore šta radite na Internetu ). Zato će oni koristiti Vaše podatke u komercijalne svrhe i prodati ih za najvišu ponudu. Sa besplatnim VPN servisom zaboravite na svoju online privatnost.

Sledeći problem je što besplatni VPN servis uglavnom neće uspeti deblokirati online tv uživo preko interneta u inostranstvu. Tako da to nije rešenje za gledanje tv programa preko interneta besplatno. I njihova brzina će biti prespora za neometano gledanje tv kanala.

Kvalitetan VPN servis nije besplatan. Ako vam ne treba na duži vremenski period možete se pretplatiti na samo jedan dan ili mesec dana. Ali ako se pretplatite na više od 6 meseci, možete dobiti mnogo nižu cenu, sa popustom od preko 50%.

Većina VPN servisa nudi garanciju povrat novca. Možete se pretplatiti i isprobati njihove usluge, ako vas se ne svidi, otkažite pretplatu i dobićete puni povrat novca. Imaćete domaće tv kanale u inostranstvu sa malo ulaganja.

Danas nije teško zaobići ograničenja gledanja domaćih programa u inostranstvu preko interneta. Postoji 100% zakonsko rešenje da dobijete TV u inostranstvu. A možete i deblokirati online televizija u inostranstvu u roku od nekoliko minuta sa bilo kog mesta tehničkim rešenjem kao što je VPN servis.

Sada možete gledati svoje omiljene tv emisije preko interneta. Srpska, Bosanska, Hrvatska, Crnogorska televizija na svim Vašim uređajima u inostranstvu.

guest
0 Objave
Inline Feedbacks
View all comments