besplatni tv kanali za android

Besplatni domaći tv kanali za android TV i mobilni

Od sada su vam na dohvat ruke najtraženiji sportski, filmski, zabavni, informativni, dečiji, muzički, domaći i strani televizijski kanali potpuno besplatno.

Ograničenje odgovornost: ovo kratko uputstvo služi samo kao demonstracija servisa, ne garantujemo za pouzdanost servisa jer nisu u našoj nadležnosti i ne možemo ih preporučiti da ih koristite za komercijalne potrebe. Postoji mogućnost da određeni TV kanali, filmovi i sl. u određenom trenutku neće biti dostupni.

Besplatni tv kanali uživo Srbija, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Republika Srpska, Federacije BiH, Makedonija. Gledajte nacionalne, internacionalne, dokumentarne, filmove, sport, muzičke, dečije kanale i najnovijie filmove, crtane, kao i dokumentarne filmove sa redovnim ažuriranjem i ubacivanjem novih naslova i to sve sa titlovima.

Fenomenalan tv online servis Kodi Balkan

Kodi Balkan vam nudi pristup svim otključanim kanalima, filmovima, serijama na jednom mestu i sve to potpuno besplatno i bez reklama. Kodi je open-source media centar koji vam omogućava upravljanje svim medijskim sadržajima kao i pristup sadržajima koji se nude putem online servisa. Radi se o besplatnom, open-source softveru koji radi na Android telefonima, pametnim televizorima ili računarima.

Dobijate tv kanale bez ikakve dodatne novčane nadoknade, dobijate najbolje filmske, sportske i dokumentarne premijum pakete, bez obzira u kojoj zemlji se nalazite, KODIBALKAN EXYU IPTV vam je uvek dostupan.

Kodi smete koristiti u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i drugim zemljama. Kodi je običan media player za reprodukciju zvuka, slike i video zapisa. Poput BS playera, Winamp playera, Windows media playera.

Ovaj fenomenalan TV online servis pruža mogućnost da gledate ( tv uživo ), praktično ćete imati sve otključane tv kanale uživo i to bez one strašne poruke na ekranu „Za ovaj sadržaj nema prava prenosa„. Gledaćete domaće i strane tv kanale visoke rezolucije bez satelitske antene, bez pretplate za kablovsku televiziju samo uz internet konekciju.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Ako želite sada da probate KODIBALKAN IPTV na vašem računaru ( Windows ), program Balkan Green, preuzmite, instalirajte i gledajte tv kanale. Balkan GREEN se ne bavi prodajom IPTV lista ( ako želite stabilnu IPTV listu možete je naći kod IPTV provajdera Shark i Tvviet ). Jednostavno i brzo dođite do audio ili video sadržaja kojeg toliko dugo tražite bilo gde iz sveta. Kodi Balkan GREEN ekipa mukotrpno radi da ažurira build kako bi Vi mogli pristupiti što boljem i kvalitetnijem sadržaju.

Program za instalaciju za Windows prezumite ovde, preporuka je GREEN build.

Ako želite da instalirate ovaj servis na svom Android uređaju ( mobilni telefon, TV Box, Android TV ) sa Google Play-a instalirajte Kodi, trenutno je podržan samo Kodi 18. Ukoliko na Google Play vam bude ponuđena verzija 19, odustanete i pronađite na drugom mestu Kodi 18.

Stremio je provereni način za besplatno gledanje filmova i serija sa titlom

Stremio je servis pomoću kojeg možete gledati bilo koji film ili seriju potpuno besplatno sa prevodom u HD i 4K rezoluciji na bilo kom uređaju, čak i na TV-u ali nema tv uživo kanale. Stremio je besplatan program za Windows, Mac, Linux , Android i iOS koji služi kao plejer za puštanje video sadržaja sa vašeg uređaja. Ovaj program to radi jako dobro i u potpunosti je legalan. Tokom vremena korisnici ( programeri ) su napravili dodatke ( Add-s ) za Stremio koji omogućavaju gledanje video sadržaja sa Torrent i Netflix servisa.

melem za

Preuzmite Stremio sa GooglePlayStore ili ako to neuspe, preuzmite instalaciju na komp, prebacite na USB i sa usb-a instalirajte na TV. Napravite nalog (odaberite i unestite email i šifru), da bi gledali filmove treba u seting da instalirate Add-s i to je to 🙂

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Da biste mogli da instalirate program na vaš Android TV potreban vam je program ES File Manager File Explorer, preuzmite ovaj file manager ili neki drugi koji vam više odgovara na GooglePlay.

Stremio se ogradio tako što se odrekao odgovornosti za dodatke ( Add-s ) pa ih korisnici instaliraju i koriste na svoju odgovornost. Upravo zbog toga preporučujemo upotrebu VPN servisa. Pogledajte preporuku najboljih VPN servisa.

Stremio nudi

 • Bazu svih mogućih filmova, čak i onih koji su trenutno u bioskopu
 • Bazu svih mogućih serija
 • Sadržaj sa Netflix-a, Amazon-a, iTunes-a, Youtube-a
 • Filtriranje video sadržaja
 • Pregled opisa, najave, trejlera, ocene, žanrove ( filmova i serija )
 • Cast ka Chromecast uređaju ( ili nekom sličnom )
 • Cast prevoda bez dodatnih dekodiranja ( ne opterećuje sistem )
 • Mobilnu aplikaciju
 • Integracija sa Trakt servisom
 • Nalog u okviru Stremio servisa

SFVIP Player za besplatne programe EX YU i Evropa – Robinhood TvPro

Robinhood TvPro je fenomenalno rešenje za Android Box, Andorid telefone. Za Windows je SFVIP player. Najbrže do sada otvara kanale, nema svakodnevnih ažuriranja lista kanala ili izvora. Uverite se sami. Preuzmite aplikaciju, instalirajte i pogledajte raznovrsnu ponudu TV kanala.

Odličan Popcorn Time za besplatne filmove i serije

Popcorn Time je multi-platformski, besplatni softver BitTorrent klijent za Android i iOS, koji uključuje integrisani medijski plejer. Aplikacija pruža besplatnu „alternativu“ uslugama za gledanje ( striming ) video sadržaja zasnovanih na pretplati poput Netflix-a, HBO GO i sl. Uz lep korisnički panel, moguće je postaviti željeni titl, izabrati željenu rezoluciju, kliknite na dugme Play i gledajte. Dostupni su svi filmovi, serije.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Nedostatak mu je što je mala šansa da ćete naći neke domaće naslove bilo da su u pitanju filmovi i serije. Još jedan nedostatak, za razliku od Kodija i Balkan Green bild-a, Popcorn Time nema tv kanale.

Ali dobra stvar je što je zaista multiplatformska aplikacija, dostupna za sve poznate operativne sisteme. Kad je Android u pitanju, podržava sve verzije od v.4. Ukoliko želite na ga instalirate, preuzmite fajl  ili ga sami pronađite preko Google pretrage.

Pogledaj, pročitaj, primeni, kako besplatno gledati domaće tv kanale u inostranstvu.

Preporučena brzina Internet konekcije za nesmetano gledanje online video sadržaja ( strimovanje )

Video 4K rezolucije je 15 mbps ili brže

Video 1080p rezolucije je 10 mbps ili brže

Video 720p rezolucije je 6 mbps ili brže

Video 480p rezolucije je 2 mbps ili brže

Testirati brzinu vašeg interneta.

melem za

Kada kupujete televizor obratite pažnju na

Android tv je televizor sa Android operativnim sistemom. Smart tv je televizor kojem je operativni sistem zasnovan na Linux-u. Najčešće je u pitanju webOS kod LG, Tizen kod Samsunga ili HomeOS. Danas postoje i Smart OS ( kao što je Android TV 10 ).

Televizor obično ima instalirane aplikacije kao što je YouTube i internet pregledač. Ali ono što jeste važno, na Smart TV nećete moći pokrenuti Kodi, niti Popcorn, pa samim tim nećete moći gledati sve pomenute TV sadržaje besplatno. Preporukaje da kupite televizor sa Android operativnim sistemom.

Video 4K rezolucije je 15 mbps ili brže

Video 1080p rezolucije je 10 mbps ili brže

Video 720p rezolucije je 6 mbps ili brže

Video 480p rezolucije je 2 mbps ili brže

Testirati brzinu vašeg interneta.

Prednosti televizije preko Interneta

 • Bez ugovorne obaveze
 • Bez mesečne pretplate
 • Može da zameni kablovsku televiziju
 • Kada imate stari TV koji ne podržava DVB-T2 više nećete moći gledati digitalnu televiziju preko antene
 • Kada živite u inostranstvu, gledajte domaće tv kanale i slušajte domaće radio stanice
 • Ako volite da gledate domaće serije
 • Nemate ograničenja sa kojima se susreću pretplatnici kablovske televizije ( poruka “za ovaj sadržaj nema prava prenosa“ )
 • Mogućnost korišćenja vašeg računara ili telefona umesto TV Box-a

Nedostaci televizije preko Interneta

 • Neophodna upotreba VPN servisa da sačuvate svoju anonimnost. Pogledajte preporuku najboljih VPS servisa
 • Ponekad prekida slika ili nema slobodnih izvora
 • Od trenutka paljenja uređaja do puštanja TV kanala može da potraje dva do pet minuta
 • Korisniči panel nije prilagođen starijim osobama ( stalnim izmenama i to se vremenom popravlja )
 • Česta ažuriranja lista, dodataka ( plugin-a ) i build-a
 • Ukoliko imate više tv uređaja u kući, morate imati instaliranu program za svaki uređaj
guest
0 Objave
Inline Feedbacks
View all comments