kako zaraditi novac preko telefona

Kako Zaraditi Novac Preko Telefona | jedini vodič koji Vam treba

Postoji mnogo načina da zaradimo novac, a jedan od njih je svakako uz pomoć telefona (mobilnog). Vremenom možete čak i pokrenuti posao ili biznis na takav način. Iako najčešći poslovi koje ćemo spomenuti ne donose mnogo novca (osim jednog), ovo je odličan način dodatne zarade.

Većina poslova preko telefona ne zahteva mnogo vremena niti posebne veštine. Budite oprezni prilikom traženja posla sa kojim ćete zaraditi preko telefona. Nažalost, postoji veliki broj prevara koji će pokušati da iskoriste vaše lične podatke.

Ovde ćemo navesti samo proverene servise, koji su se dobro pokazali u smislu sigurnosti po korisnika.

Zaraditi novac preko telefona je zanimljiva opcija gde svoj mobilni možete pretvoriti u nešto korisno.

Zaraditi novac preko telefona popunjavanjem anketa

Najjednostavnija zarada preko android ili iOS telefona je platforma za popunjavanje raznih anketa. Kada Ispunite ankete dobijete novac ili poklon bonove koje možete iskoristiti u raznim prodavnicama.

Malo ćete zaraditi na ovakav način i nije najbrži način zarade novca ali je svakako dobar način da zaradite dodatni novac. Ja sam zaradio na hiljade dinara, bar 15 bonova od 1.000 dinara mi je stiglo na kućnu adresu koje sam iskoristio u super marketima.

Popunjavanje anketa preko Metroopinion.

Popunjavanje anketa na Srpkom na JaZnam platformi. Preko ovog servisa mi je stiglo 15 bonova od 1.000 din.

Popunjavanje anketa preko Triaba.

Pretraživanjem na Google možete zaraditi novac preko telefona

Svi koristimo Google i pretražujemo razne stvari skoro svaki dan. Postoje aplikacije koje plaćaju samo da pretražujete Google. Na vrlo jednostavan način možete zaraditi nekoliko centi dnevno.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Ovde nećemo navesti servise za ovakav vid zarade preko telefona jer dosta njih su prevare i šeme za krađu ličnih podataka. U Google pretraživaču možete naći ove platforme ako kucate, “get paid to search google earn $20-$30 per hour“.

Zarada preko telefona prodajom odeće i stvari koje vam ne trebaju

Ukoliko imate odeću, obuću kao i neke stvari koje vam ne trebaju a u dobrom su stanju, onda je za vas najbolji izbor prodaja preko interneta. Platforma koja je dobra za tako nešto u Srbiji je KupujemProdajem, mali oglasi.

Zaradi novac preko telefona prodajom stock slika

Uz pomoć mobilnog telefona možeš prodavati fotografije i stock slike i preko ovog načina možeš lep novac zaraditi. Za sve ljubitelje slikanja ovo je odličan način za dodatnu zaradu. Mnogi veći brendovi su u potražnji za raznim fotografijama i zato postoje platfrome, aplikacije preko kojih možete prodati ne samo fotografije već i druge animacije kao što su video snimci.

melem za

Registruj se na platformi Adobe slack, postavi svoje slike. Nemoj uzimati tuđe, niti krasti slike sa drugih sajtova. Postavi cenu i prodaja može da počne.

Pogledaj besplatan webinar: Braća Zamurović koji otkrivaju sve što želite znati o stock fotografiji.

Uz pomoć veštačke inteligencije možeš kreirati originalne slike koje takođe možeš prodavati.
Slike praviš uz pomoć AI platforme Midjourney ili DALL-E. Nauči kreiranje komandi (prompt) za AI i izrada slika može da počne.

Istražite i pregledajte popularne fotografije i slike da biste videli kakva se vrsta slika prodaje. Većina kupaca su firme i vlasnici malih poduzeća koja pokušavaju pronaći sliku za svoju web stranicu, profil na društvenim mrežama ili blog.

Zarađivanje uz pomoć telefona, hodanjem!

Postoje desetine aplikacija i servisa za zaradu preko telefona dostupnih u GooglePlay ili ili Apple store.

Ovde nećemo navesti servise za ovakav vid zarade preko telefona jer dosta njih su prevare i šeme za krađu ličnih podataka. U Google pretraživaču možete naći ove platforme ako kucate, “earn money by running“.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Proces zarade ide tako što pokrenete zdravstvenu aplikaciju i počnete da hodate. U isto vreme otvarate aplikaciju za monetizaciju koji ste instalirali na svoj mobilni telefon. Aplikacija počinje da broj koliko ste koraka prešli. Što više hodate ili trčite, više koraka pravite.

Na taj način, što više hodate, više bodova ćete zaraditi. Naravno, u međuvremenu morate mnogo puta gledati oglase da biste svoje korake pretvorili u bodove.

kako zaraditi novac preko telefona
Kako zaraditi novac preko telefona

Ako ne gledate oglase, aplikacija za monetizaciju vam neće dati poene.

Prećićete na desetine hiljada ili čak stotine hiljada koraka, odgledaćete na desetine ili možda stotine reklame tokom ovog procesa zarade preko mobilnog telefona..

Međutim, iskustva su da na taj način nećete zaraditi neki novac ali ćete dobiti dobru kondiciju.

Igranjem igrica zaradite novac preko telefona

Mnogi svoje slobodno vreme provode igrajući online igrice na svom pametnom telefonu. Budimo iskreno i složit ćemo se da je to gubljenje vremena, razbribriga koja vam troši dragoceno vreme. Ali postoje aplikacije koje plaćaju za igranje igrica preko telefona!

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Možda vam zvuči kao prevara ali je zaista istina. Ovde takođe nećemo navesti servise za ovakav vid zarade preko telefona jer dosta njih su prevare i šeme za krađu ličnih podataka.

melem za

Da biste igrali igru i zaradili novac, morate puno igrati dotičnu igru i doći do kraja igre. U suprotnom, nećete moći da zaradite novac kao običan igrač. Zbog toga ne preporučujemo ovaj način zarađivanja novca preko telefona. Ali takođe znamo da veoma dobri igrači zarađuju veoma dobar novac.

Ali ovo su izuzetni slučajevi, a ne delo uobičajenih korisnika mobilnog telefona. Dosta igrača ima svoje kanale kao što je Twitch preko kojih zarađuju novac od sponzora, pretplatnika, donacija ili prodaje online kurseva u kojima uče kako da igraju dotičnu igru na vrhunskom nivou.

Zarada preko telefona uz pomoć video materijala

Kreiranje video materijala koji potom objavite na YouTube (zarada od reklama), Instagramu ili TikToku takođe može da bude početak posla koji ti može doneti novac. Provereni servis za obradu i editovanje video snimka na android ili iOS telefonu je CapCut ako uz to koristiš i olovku za ekran umesto da koristiš prst, taj posao će postati pravo uživanje.

Ako želiš jeftinu a pouzdanu olovku za ekran mobilnog, uzmi parkericu (metalnu olovku) izvadi srce i na vrh stavi malo vate. Potom vatu navlaži vodom i dobio si olovku za ekran.

Ukoliko želite zaraditi više novca, istražite više o drugim online poslovima poput freelancinga, bloginga ili affiliate prodaje.

guest
0 Objave
Inline Feedbacks
View all comments