kako zaraditi lajkovanjem

Zarada na Internetu Lajkovanjem & Kliktanjem na Reklame je Popularnija iz Dana u Dan | lista sajtova

Kako zaraditi lajkovanjem i kliktanjem na reklame

Svi svakodnevno lajkujemo po društvenim mrežama, registrujemo se na servisima, komentarišemo po forumima, gledamo YouTube video, šerujemo, pa zašto ne biste zaradili na tome?

Zaista postoje legalni sajtovi koji nisu prevare, na kojima možete raditi takozvane male ili mikro poslovi (micro jobs) preko interneta.

Ovi poslovi preko interneta ne zahtevaju neke određene veštine i možete ih raditi u bilo koje doba dana preko mobilnog telefona. Neki sajtovi nude isplatu u obliku poklon bonova ili uplatom novca na PayPal račun.

Za takav način zarade preko interneta najčešće treba znati engleski jezik! Zarada na ovakav način nije velika ali je super jednostavna i laka.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Vodite računa da postoje scam servisi koji će vas prevariti krađom podataka ili vam neće isplatiti ono što ste pošteno zaradili. Prilikom svake registracije na bilo kojem servisu za zaradu preko interneta budete oprezni i da ne dajte previše vaših ličnih podataka.

Obično registracija ne zahteva mnogo vremena i već danas možete početi tarađivanje preko interneta gledanjem reklama i popunjavanjem anketa.

Preko servisa TrustPilot proverite da li je prevara i šta kažu drugi korisnici za neki servis, koji ste odabrali da zaradili lajkovanjem ili kliktanjem. Samo kopirajte web adresu sajta u polje i kliknite Search.

kako zaraditi klikanjem na reklame
Provera sajta preko TrustPilot

Mikro poslovi za zaradu preko interneta

Micro jobs (male poslove) traju nekoliko minuta da ih odradite i jednostavni su. Ima dosta sajtova koji nude mikro poslove, a najpoznatiji je MicroWorkers.

Možete zaraditi od pet centi do jednog dolara nakon završenog mikro posla. Zarada zavisi od vremena koje je potrebno da se završi određeni zadatak. Minimum za isplatu zarade na ovom servisu bilo je devet dolara.

Zarada na internetu kliktanjem je popularnija iz dana u dan

Sve je popularnija zarada na internetu klikanjem reklama, popunjavanjem anketa ili igranjem igrica na mobilnom. Postoje sajtovi koje Vam nude novac da gledate reklame i nisu teški za korištenje.

Za registraciju vam je potrebna vaša e–mail adresa, datum i godina rođenja, kao i PayPal račun ili neki drugi poput PayZa, Neteller.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Zaradi kliktanjem na reklame preko NeoBux

NeoBux je jedna od najpopularnijih i najpouzdanijih sajtova za klikanje i gledanje reklama. Dnevno ima preko 9.000 novih korisnika.

Na ovom sajtu osim klikanjem na reklame, možete popunjavati ankete ankete ili igrati igrice. Sajt Neobux je dostupna širom sveta, pa je tako odlično i za nas koji živimo na Balkanu. Pogledaj kako zaraditi novac preko telefona.

Kako zaraditi kliktanjem uz pomoć MyPoints

MyPoints je sajt koja Vam omogućava da zaradite poene kroz različite mikro poslove, kao što je popunjavanje anketa, gledanje videa i slično. Poene možete zameniti za nagrade, uključujući poklon kartice, putne kilometre ili novac preko PayPal-a.

MyPoints se odlikuje raznolikom mogućnostima za zarađivanje. Odlika koju ćete možda smatrati privlačnom je gledanja zabavnih videa i zarađivanja poena.

Iskustva sa MyPoints mogu varirati od korisnika do korisnika. Neki korisnici su zadovoljni jer mogu jednostavno da zarade poene tokom svakodnevnih mikro poslova.

Ali postoje i frustracije vezane za popunjavanje anketa. Neki korisnici navode da često bivaju diskvalifikovani iz anketa nakon što su već potrošili vreme na odgovaranje na pitanja. A isplata nagrada ponekad može biti sporija nego što očekujete, što može izazvati nezadovoljstvo.

Proces zamene poena je jednostavan i uvek je zadovoljavajuće videti kada se Vaši napori pretvaraju u opipljive nagrade koje možete iskoristiti za sebe. Podrška korisnicima koju pruža MyPoints je brza za bilo kakva pitanja ili tehničke poteškoće.

Zarada na internetu lajkovanjem & kliktanjem preko SwagBucks

Nakon odgledane reklame na SwagBucks ili nekog drugog videa, trebate ga oceniti i tako ćete ostvariti Vašu prvu zaradu. Video traje oko 75 sekundi.

Mogu vam isplatiti zarađeni novac na Vaš PayPal račun ili se možete odlučiti za poklon karticu. Na ovom sajtu takođe možete popunjavati ankete, pretraživati određene pojmove ili igrati igrice.

🌟 Melem za hemoroide – uklanja bol, svrab i krvarenje. Pogledajte cenu i iskustva korisnika.

Zaraditi kliktanjem na reklame uz pomoć Slidejoy

SlideJoy je aplikacija koju možete koristiti na vašem pametnom telefonu ali je dostupna samo za korisnike Androida telefona. Nakon instalacije aplikacije, prikazivaće vam oglase koji bi vam mogli biti zanimljivi.

Oglasi se prikazuju prema algoritmu, što znači da ne možete kontrolisati koliko ćete zaraditi. Plaćanje se vrši u obliku karata, koje možete zameniti za novac uplatom na PayPal ili poklon kartica.

Zaradi gledanjem videa preko QuickRewards

Gledajte video za bodove. QuickRewards se malo razlikuje od spomenutih sajtova jer možete biti konkretniji u načinu na koji želite zaraditi.

Na primer, umesto da se koristite sve obilike zarađivanja preko sajta, možete se odlučiti za samo određeni mikro posao kao što je popunjavanje anketa, gledanje videa, kliktanje na reklame itd.

U suštini ne treba gubiti vreme sa ovim načinom zarade, jer to vreme i energiju koju ulažete za tako malo novca, možete usmeriti da naučite mnogo konkretniji online posao uz pomoć kojeg možete zaraditi mnogo više novca, kao što je bloging, affiliate, izrada videa ili slika.

guest
0 Objave
Inline Feedbacks
View all comments